Utemöbler och trädgårdsmöbler i allt från konstrotting till teak!

Parasoll Utemöbler erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment inom utemöbler och trädgårdsmöbler. Hos oss hittar du trädgårdsmöbler av högsta kvalitet som klarar västkustens karaktäristiska förhållanden, men som självklart passar bra till trädgårdar och uteplatser över hela Sverige. Våra produkter kommer i alla tänkbara material och utföranden – från rostfritt stål och aluminium till konstrotting och högklassig teak.

Vi håller till i Göteborg – Åby för att vara exakt – och i vårt utbud finner du allt från loungemöbler och klassiska trädgårdsmöbler i vitmålad furu och rotting till parasoller, matbord, vilstolar och solstolar, dynor och hammockar till kanonpris! Ska du köpa utemöbler så vill vi visa vad vi har att erbjuda, det tål att jämföras.

Köp utemöbler direkt via hemsidan, kontakta oss per mail eller telefon, eller kom förbi vår utställning i Åby Badmintonhall (se "om oss" för mer information).

2300m2 showroom med utemöbler i Göteborg

Internet butik öppen året om, showroom öppnar 23/4

Max 800 kr leverans i hela Sverige

Leverans inom 5-10 dagar

Utemöbler som du vill ha det


Vår verksamhet drivs också enligt principen att det är den enskilda kundens behov som alltid komma i första hand. Därför är vi inte mycket för paketlösningar eller fyrkantiga erbjudanden som är tänkt att passa allt och alla. Istället sätter vi dig i centrum, och utgår ifrån dina personliga förutsättningar och önskemål. Möblemanget i lägenheten, villan eller radhuset är unikt för varje hushåll, familj och person, och sällan något som bara "slängs ihop" på en kafferast. Varför skulle det vara annorlunda när man ska köpa utemöbler? Vi är övertygade om att valet av trädgårds- och sommarmöblerna kräver minst lika mycket eftertanke som med inredandet av inomhusmiljön.

Därför kan du, i lugn och ro, bläddra mellan produktkategorierna och artiklarna på hemsidan. Jämför och se dig omkring i sortimentet, mät upp där hemma och fundera kring de olika form- och färgkombinationerna till dess att du hittar en produkt, eller kombination av. När du sedan känner dig redo att skicka efter möblerna är det bara att använda den lättnavigerade och smidiga webbshoppen här på hemsidan. Vi levererar möblerna inom kort. Har du möjlighet att ta dig till oss i Göteborg är du hjärtligt välkommen in. Vill du bara hämta redan beställda varor så hör av dig i förväg så kan vi bekräfta om just dina utemöbler hämtas i butiken eller på vårt lager 2 km bort.

Beställ prisvärda sommarmöbler, parasoller och utemöbler, redan idag!